Internetcursus

Op je eigen plek, tijd en tempo groeien in goed omgaan met irritaties en spanning in relaties thuis, op je werk, in familie, buurt of kerk. Gun jezelf de GoedBoos cursus via internet. Of volg het samen als groepje.

In vier video-lessen van ca. 45 minuten, met uitgespeelde praktijksituaties en werkboek. Prijs inclusief 90 minuten persoonlijke coaching (telefonisch of live in Almere), in te delen naar eigen keuze (bv. 6* 15, 3*30 of 2*45 minuten )

De trailer van 2 minuten geeft je een indruk over de werkwijze en opzet.  Gerard van der Schee en Saskia Tichelaar presenteren de cursus.

Kijk naar een kort fragment van de lessen hier: les 1 over de waarheid vertellen in liefde; les 2 over reageren bij irritaties; les 3 over verschillen leren waarderen en les 4 over vergeven, vergeten en verzoenen.

Bij aankoop ontvang je een GoedBoos-werkboek en toegang tot de internetcursus voor de maand van aankoop + 3 maanden (verlengen is mogelijk). Plus een kortingsbon voor een Masterclass. 

Waarom 3 maanden?

  • Om je te stimuleren met GoedBoos aan de slag te gaan; bovendien blijkt dat als je nieuwe inzichten circa 100 keer toepast, het een deel van jezelf wordt.
  • Als je dus begint zodra je het werkboek met de toegangscode voor de internetcursus ontvangen heb, heb je zo’n 100 dagen; je krijgt de aankoopmaand kado.
  • Als de periode van 3 maanden tekort voor je is, kun je de aankoop per maand verlengen via de webwinkel

Bij de toezending van het GoedBoos-werkboek ontvang je ook  kortingsbon van 10 euro voor een Masterclass.

** een Masterclass is een workshop waarin de cursusstof wordt uitgediept en toegepast naar de praktijksituaties. Ook kun je er terecht met vragen. Masterclass 1&3 behandelt hoofdstuk 1 en 3 van het werkboek. Masterclass 2&4 gaat over hoofdstuk 2 en 4.

FAQ

1: Kan ik een Masterclass volgen als ik de internetcursus niet gevolgd heb? Nee, dat is lastig omdat we ervan uitgaan dat je het werkboek/de cursusstof hebt doorgenomen

2: Waar en wanneer wordt een Masterclass gegeven? Kijk op de agenda. Plaats van samenkomst is (meestal) Almere en duurt een halve dag.

3. Wat kost een Masterclass? Inclusief koffie/thee 30 euro p.p.