Internetcursus

Op je eigen plek, tijd en tempo groeien in goed omgaan met irritaties en spanning in relaties thuis, op je werk, in familie, buurt of kerk. Gun jezelf de GoedBoos cursus via internet. Of volg het samen als groepje.

In vier video-lessen van ca. 45 minuten, met uitgespeelde praktijksituaties en werkboek.

Kijk voor de prijs in de webwinkel.

Je kunt ook alleen les 1 kopen, incl. werkboek.

De trailer van 2 minuten geeft je een indruk over de werkwijze en opzet.  Gerard van der Schee en Saskia Tichelaar presenteren de cursus.

Kijk naar een kort fragment van de lessen hier: les 1 over de waarheid vertellen in liefde; les 2 over reageren bij irritaties; les 3 over verschillen leren waarderen en les 4 over vergeven, vergeten en verzoenen.

Bij aankoop ontvang je een GoedBoos-werkboek en toegang tot de internetcursus voor de maand van aankoop + 3 maanden (verlengen is mogelijk).

Waarom 3 maanden?

  • Om je te stimuleren met GoedBoos aan de slag te gaan; bovendien blijkt dat als je nieuwe inzichten circa 100 keer toepast, het een deel van jezelf wordt.
  • Als je dus begint zodra je het werkboek met de toegangscode voor de internetcursus ontvangen heb, heb je zo’n 100 dagen; je krijgt de aankoopmaand kado.
  • Als de periode van 3 maanden tekort voor je is, kun je de aankoop per maand verlengen via de webwinkel

Volg je de cursus met meerderen, bestel dan extra GoedBoos-werkboeken via de webwinkel. Het helpt echt als ieder zelf na kan lezen wat de belangrijkste punten uit de cursus zijn.