Internetcursus

De GoedBoos-cursus is ook via internet beschikbaar. In vier lessen van ca. 45 minuten, inclusief uitgespeelde praktijksituaties en werkboek. Je kunt dus op je eigen plek, tijd en tempo groeien in goed omgaan met irritaties en spanning in relaties thuis, op je werk, in familie, buurt of kerk.

De trailer van 2 minuten geeft je een indruk over de werkwijze en opzet.  Gerard van der Schee en Saskia Tichelaar presenteren de cursus.

Bij aankoop ontvang je het GoedBoos-werkboek en toegang tot de internetcursus voor 3 maanden. Plus een kortingsbon voor een Masterclass

Waarom 3 maanden?

  • Om je te stimuleren met GoedBoos aan de slag te gaan; bovendien blijkt dat als je nieuwe inzichten circa 100 keer toepast, het een deel van jezelf wordt.
  • Als je dus begint zodra je het werkboek met de toegangscode voor de internetcursus ontvangen heb, heb je zo’n 100 dagen; je krijgt de aankoopmaand kado.
  • Als de periode van 3 maanden tekort voor je is, kun je de aankoop per maand verlengen via de webwinkel

Bij de toezending van het GoedBoos-werkboek ontvang je ook  kortingsbon van 10 euro voor een Masterclass.

** een Masterclass is een workshop waarin de cursusstof wordt uitgediept en toegepast naar de praktijksituaties. Ook kun je er terecht met vragen. Masterclass 1&3 behandelt hoofdstuk 1 en 3 van het werkboek. Masterclass 2&4 gaat over hoofdstuk 2 en 4.

FAQ

1: Kan ik een Masterclass volgen als ik de internetcursus niet gevolgd heb? Nee, dat is lastig omdat we ervan uitgaan dat je het werkboek/de cursusstof hebt doorgenomen

2: Waar en wanneer wordt een Masterclass gegeven? Kijk op de agenda. Plaats van samenkomst is (meestal) Almere en duurt een halve dag.

3. Wat kost een Masterclass? Inclusief koffie/thee 30 euro p.p.