Coaching

Gezond omgaan met boosheid

Wil je in een persoonlijk gesprek kijken naar je irritatie of boosheid? Of misschien als echtpaar? Dat kan. Persoonlijk coaching helpt je om verder te komen. Meestal is na drie keer de situatie helder en het groeipad duidelijk. Later er nog een keer op terugkomen stimuleert om door te zetten met de nieuw opgedane inzichten.

Een kennismakingsgesprek (via Zoom) is misschien voor jou een goede start om te kijken of het bij je past.

De intake van anderhalf uur kost voor particulieren 75 euro, de gesprekken daarna van een uur 50 euro. Het boek GoedBoos – hoe werkt het? geeft je basisinzichten over omgaan met je irritaties of ingehouden woede. Inschrijven en info: gebruik het contactformulier.

Voor coaching van professionals gelden andere tarieven: € 150 intake en € 90 per uur, excl. BTW

Je bent niet de eerste en dus ook niet de enige die last heeft van zijn/haar boosheid.

 

Jan-Christiaan kijkt terug op een serie gesprekken:

”Gerard kan goed luisteren en biedt heldere inzichten waarmee je echt ook praktisch wat kunt. Niet onbelangrijk: hij helpt je om er ook echt iets mee te gaan doen! Wat een verademing dat boosheid niet alleen destructief, maar ook juist helend kan zijn. Het mag er zijn. Leer het hanteren. Voor mij was het een eye-opener.”

Goed Boos coaching biedt een traject gericht op mensen die merken dat hun leven, functioneren, relaties of gezondheid lijdt onder boosheid en frustratie.

  • Je bent gefrustreerd om iets dat je niet lukt
  • Je bent geïrriteerd omdat iemand niet meewerkt (zoals jij wilt)
  • Je wordt witheet omdat je onrecht meemaakt
  • Je wordt ijskoud omdat een ander je niet serieus neemt en je grenzen overschrijdt