Coaching

Drie GoedBoos coaches

Carolina Lanting, Jan ten Harkel en Gerard van der Schee helpen je graag op maat verder in het omgaan met boosheid. Ze stellen zich persoonlijk voor. 

Gerard van der Schee – Almere

Wil je in een persoonlijk gesprek kijken naar je irritatie of boosheid? Of misschien als echtpaar? Dat kan. Persoonlijk coaching helpt je om verder te komen. Meestal is na drie keer de situatie helder en het groeipad duidelijk. Later er nog een keer op terugkomen stimuleert om door te zetten met de nieuw opgedane inzichten.

Een kennismakingsgesprek (via Zoom) is misschien voor jou een goede start om te kijken of het bij je past.

Jan-Christiaan na een serie gesprekken: ”Gerard kan goed luisteren en biedt heldere inzichten waarmee je echt ook praktisch wat kunt. Niet onbelangrijk: hij helpt je om er ook echt iets mee te gaan doen! Wat een verademing dat boosheid niet alleen destructief, maar ook juist helend kan zijn. Het mag er zijn. Leer het hanteren. Voor mij was het een eye-opener.”

Carolina Lanting – Apeldoorn – zie www.B-expressive.nl

In het verleden èn heden heb ik veel te maken met mensen die ik zag en zie worstelen met irritaties, onmacht, teleurstellingen, onrecht en boosheid. Maar ook ik heb het nodige meegemaakt en ben mij gaan verdiepen in deze soms heftige emotie.

Nelson Mandela heeft eens gezegd “Een gevolg van voortdurend conflict is het vernauwen van onze visie op wat mogelijk is.” Het is mijn passie om een bijdrage te leveren anderen helpen te ontdekken dat het mogelijk is om op een opbouwende wijze ‘goed boos’ te zijn waardoor er  verdiepende relaties kunnen ontstaan.
 

Jan ten Harkel – Hengelo – OpenDoor coaching

In een groep, of het nu een kerk, team of gezin is, willen we aan de ene kant goed met elkaar omgaan en aan de andere kant is er altijd gedoe. Gedoe kan zich uiten in irritaties of conflicten. Als er gedoe is zijn we vaak niet op ons best in onze communicatie naar elkaar. Hoe kunnen we ervoor zorgen het gedoe niet te laten ontaarden waardoor relaties niet onder druk komen te staan?

Mijn passie is mensen verbinden in harmonie. In harmonie leven is weten hoe om te gaan met gedoe, zodat we weer verder met elkaar kunnen optrekken en relaties verstevigd worden. Groeien in het vermogen om conflicten met elkaar op te lossen, daar sluit GoedBoos geweldig op aan. Het leert je vaardigheden om met elkaar in verbinding te blijven. Je leert je o.a. het ‘goede’ gesprek aan te gaan, emoties te beheersen en los te komen van vooroordelen.

‘Een gemeenschap is zo sterk als de onderlinge relaties sterk zijn’

Paula Dijksman – Amersfoort – 

(tekst volgt)